Direktlänk till inlägg 20 mars 2010

Årsmötet 2010

Av Villaägarna i Nynäshamn - 20 mars 2010 09:30

Föreningen hade årsmöte på Folkets Hus i Nynäshamn och ett hundratal personer mötte upp. Det är en mycket bra siffra för ett årsmöte och visar att vi har en livaktig förening.  Årsmötesförhandlingarna gick fort och inga frågor utöver dagordningen togs upp. Protokollet från mötet kommer så småningom.

  

Efter detta fick vi en redogörelse av vår nya kommunalordförande Anna Ljungdell. Hon berättade lite om sin egen bakgrund  och beskrev sedan vilka tankar som styr arbetet i kommunhuset. Enligt Anna strävar man att få en bra dialog med med oss kommuninnevånare. Vi ska känna att kommunens anställda arbetar för oss för att ge oss bästa möjliga samhällsservice.

Det blev även tid för lite frågor och naturligtvis dök frågan om badhus i centralorten upp. Anna svarade att frågan lever men att man försöker intressera aentreprenörer att tillsammans med kommunen göra något eftersom badhus är både dyra att bygga och att hålla igång. Frågor om lekplatser kom också upp och speciellt Estö som är kraftigt eftersatt. Anna berättade att kommunen satsar på att skapa bra platser för lek och fritidsaktiviteter. Just nu står stadsparken på tur där det blir en kraftig upprustning. 

Frågor om skolmat ställdes också och Anna redogjorde för kommunens inställning, vilken är att man följer livsmedelverkets rekommendationer men om föräldrar inte vill att deras barn ska äta viss mat så kan det tas hänsyn till detta.

Efter detta så gick alla till bords och vi fick en god "Wallenbergare" och kaffe med kaka. 

Under tiden började lottdragningen och många fick ta del av det omfångsrika prisbordet som våra sponsorer skänkt.

 
 
Ingen bild

Bertila

21 mars 2010 11:11

Jag tycker det var dåligt av vd:n för Nynäs Energis försäljningsbolag, Saso Stajanovski, att inte komma på Villaägareföreningens årsmöte, som han lovat, och inte skicka någon bra ersättare. Han valde att inte bry sig om sin kanske största kundgrupp för att i stället frottera sig med koncernledningen i Lund i ett läge med stora rörelser på energimarknaden. Man kanske skall byta el-leverantör?

 
Ingen bild

PeterÖ

21 mars 2010 13:13

Man kan väl tycka vad man vill om detta men fakta är att vi frågade Saso Stojanovski väldigt sent. Då kanske man får ha förståelse för att han måste prioritera sin uppdragsgivare. Det är ju väldigt svårt att bedöma om han frotterade sig. Hur som helst så ska man alltid bevaka elmarknaden och se var man får det bästa avtalet. Tyvärr kan vi inte byta leverantör på nätsidan lika lätt.
Men jag rekommenderar dig och alla att gå med i www.kraftsamla.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Villaägarna i Nynäshamn - 21 juli 2011 18:34


Hej ni få tappra som försökt hitta något läsbart på denna blogg. Vi har nu en ny webb och därför lägger jag ner den här bloggen. Ska istället försöka vara lite mer aktuell på webben. Så det blir med en skön solhälsning som jag stänger igen. Hej o...

Av Villaägarna i Nynäshamn - 17 mars 2011 19:01


Vägra vinter!      

Av Villaägarna i Nynäshamn - 16 mars 2011 18:59

Välkomna till Folkets hus och vårt årsmöte. Mötet börjar kl 19.00 och ingen annan tid !  Beklagar att det har stått fel tid tidigare Vi kommer förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar att visa lite av den nya web-platsen. Den är snart klar oc...

Av Villaägarna i Nynäshamn - 13 januari 2011 14:58

Nu har vi startat arbetet med Matrikeln för 2011. I år siktar vi på att ha den tryckt före den 20 mars.  Det är den dagen som blir avgörande om du finns med i matrikeln eller ej. Det innebär att medlemsavgiften ska vara registrerad senast då. Våra ...

Av Villaägarna i Nynäshamn - 22 november 2010 18:35

Notera redan nu ! Årsmöte 18 mars  2011 och tid: kl 19.00  Plats i Folkets hus. Programmet är självklart inte färdigt men vi kan lova att Villaägarnas nya webbplats kommer att visas upp. Har du nånting som du vill att vi tar upp så k...

Ovido - Quiz & Flashcards